A blogom célja, hogy a saját megéléseim és tapasztalataim alapján információt, ötleteket, tippeket, gondolatokat kaphass, hogy akár ezen impulzusok hatására elindulj vagy tovább haladj az úton a tudatosabb szexualitás megélése felé. Nem fogom erőltetni, nem kérlek, hogy kövesd a példámat. Tudom – és tapasztalom, hogy piszok nehéz út, ha valamin tényleg szeretnénk változtatni. Ezerszer kényelmesebb a saját határainkon belül maradni és nem merészkedni messzebbre.

Mind emellett hiszek abban, hogy ha bármilyen módon fejlesztjük magunkat, bővítjük az ismereteinket és gondolatvilágunkat, az hatással van a teljes egészünkre és idővel másként éljük meg az intimitásunkat, a szexualitásunkat.

Időnként lehetőségünk adatik, hogy a korábbi mintáinkat felülvizsgáljuk és kialakítsunk egy önismeretet a saját vágyainkról, határainkról, amit mi alkottunk meg és nem pornóból, erotikus novellából vagy társadalmi elvárásokból húztunk magunkra. Ahhoz, hogy ezt az álarcot le merjük engedni, először célszerű befelé fordulnunk, nem görcsös akarással, hanem kíváncsisággal és nyitottsággal. A blogban az én utamról olvashatsz, néha viccesen, néha bénázva, néha lángolva a szenvedélytől, néha elmélázva az élet nagy kérdéseiről.

És hogy ki is vagyok én? Egy 30-as nő, aki alig várja, hogy egyszer a nagyvilág előtt is végre levehesse az álarcát és a beleordíthassa a végtelenbe, hogy “Helló, itt vagyok, én ilyen vagyok és köszönöm, tökéletesen érzem magamat a bőrömben!”

De eddig még némi időre szükség van. Időre nekem és időre a társadalomnak.

Csók, Léna